+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Penzion PIANO RANCH Recenzje

Ocena hotelu

91%
Znakomicie

by 89 reviews

  • Personel

    97%
  • Czystość

    91%
  • Wyposażenie

    94%
  • Komfort

    84%
  • Cena

    92%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Martina

para, 17.9.2017

Mladá Boleslav Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • V hotelu se mi líbilo, vše, prostředí, i samotný hotel. Určitě se ještě někdy vrátím.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin Kostelecký

para, 17.9.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Ochotný a vstřícný personál , naprostý klid a soukromí . Byli jsme nadmíru spokojeni . Vřele doporučujeme všem , kteří si chtějí odpočinout od městského ruchu na nádherném místě u koní .

  • Malinko zlepšit čistotu na pokoji .

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva

para, 3.9.2017

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Klidné místo, pěkné prostředí, dobré vybavení

  • Po celý pobyt stejný sortiment na snídani.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Zdeňek Protivanský

para, 3.9.2017

Ostrov Česká republika

  • Cena ogólna
84 %
  • Příjemné prostředí a milí majitelé!

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 3.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Velmi milý personál a ubytování. Vřele doporučujeme!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Soňa

rodzina z małym dzieckiem, 17.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Otakar F. Mikula

para, 7.7.2017

78330 fONTENAY6LE6fLEURY Francie

  • Cena ogólna
88 %
  • NEVIM

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Uwe Fiedler

grupa przyjaciół, 2.7.2017

Německo

  • Cena ogólna
100 %
  • Wir sind rundum zufrieden mit der Leistung der Eigentümer von Penzion Piano Ranch. Ein schöner Ort, wenn immer wir Rallye Bohemia besuchen, dann ist Penzion Piano Ranch die 1. Wahl für Übernachtung. Hier erleben wir tschechische Gastfreundschaft, Sonderwünsche werden mit einem Lächeln sofort erfüllt.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Bronislav Sobotka

grupa przyjaciół, 30.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jan Štrbík

para, 25.6.2017

Plzeň Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Velmi prijemny personal, hezke misto, posezeni v pergole a dobre pivko. Pomerne blizko centra a presto na klidnem miste, v podstate na samote.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 25.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 8.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 11.12.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka

rodzina ze starszym dzieckiem, 4.12.2016

Třebíč Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 30.10.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 22.8.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Vstřícný a osobní přístup majitelů Klidné prostředí Možnost bydlet ve větším městě a přitom v prostředí jako na venkově Venkovní posezení Dobré snídaně

  • --------------

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Ctirad

podróżujący w pojedynkę, 17.8.2016

Klatovy Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • Přístup personálu. Možnost načepovat si pivo ve společenské místnosti.

  • Dřevěné vrzající podlahy, zejména v souvislosti s tenkými stěnami, přes které je všechno slyšet.

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Veronika Nová

rodzina ze starszym dzieckiem, 15.8.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Prostředí super, pokoje čisté a skvělý přístup majitele.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marie

para, 30.7.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 28.7.2016

Čeština

  • Cena ogólna
75 %
  • Personal v penzionu je velice ochotny!

  • Stěny pokojů jsou tak slávě, že je slyšet každý krok ze sousedních pokojů. Většina hostů vstávala ráno v pět hodin - škoda.

Personál
10
Služby
0
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.